Kreativt

Vi skræddersyr stærke og unikke kreative koncepter til dig, så du skiller dig ud fra mængden.

Hos Krono Digital arbejder vi altid, så kreativitet og resultater går hånd i hånd. Det betyder, at vi ved udarbejdelsen af design og koncepter arbejder tæt sammen i det kreative og strategiske team. Vi har mange gode erfaringer med, at derigennem opnås de bedste resultater. I Krono Digital hedder det “resultatbaseret kommunikation”.

I vores kreative afdeling arbejder vi på tværs af medier og vælger det medie der er bedst til jobbet. Uanset hvad, sikrer vi altid at der er sammenhæng mellem din forretning og kommunikation online og dine forretning offline.

Alle vores designanbefalinger bliver altid udviklet på baggrund af dataindsamling og analyse. Vi er specialister i at udvikle koncepter og design, som understøtter din virksomhed og sikrer ensartet kommunikation.

Folks adfærd og oplevelser på nettet er meget anderledes end i andre medier. Derfor kræves også en anderledes kommunikation. Det kræver viden og indsigt og det kræver prioritering af budskaber, unikke virkemidler og inddragelse af brugerne. Online mediet er i dag den stærkeste og mest effektive kommunikationskanal og du må ikke misse mulighederne for at kommunikere online med dine brugere. Vi skræddersyr kommunikation, så du skiller dig ud fra mængden og skaber værdi. Både for dig og for dine kunder.

Er netop dine udfordringer ikke lige nævnt nedenfor, så tager vi også hånd om den. Vi arbejder dog primært indenfor,

  • Grafisk design og webdesign
  • Visuelle identiteter
  • Ide og konceptudvikling
  • Email markedsføring
  • Dialog Markedsføring
  • Direct Marketing