Kunde2klub nu en realitet

Kunde2klub nu en realitet

KRONO Digital har udviklet et helt nyt og unikt concept – Kunde2klub.

Vi har over en længere periode oplevet at vores mindre og mellemstore kunder efterspørger en komplet outsourcet løsning af deres markedsføring og salgstiltag. Det har vi taget til efterretning og har derfor skabt konceptet Kunde2klub.

Det betyder, at vores kunder kan koncentrere sig om, at gøre det de er bedst til – nemlig at drive deres forretning på den bedst mulige måde. Mange outsourcer allerede deres bogføring, deres revision og deres juridiske anliggender, mens markedsføring oftest bliver klaret internt. Det er ikke logisk, at det man lever af – nemlig sit salg – ikke skal varetages af professionelle. Det har flere af vores kunder taget til efterretning og vi har derfor lavet et koncept, der kan skræddersyes netop til din forretning.

Ring til os hos KRONO Digital får at få din egen skræddersyede kundeklub. Så får du en samarbejdspartner, som rådgiver dig samt står for alt drift, udsendelser, vedligeholdelse og administration af kundeklubben. Man kan groft sagt sige, at vi gør alt arbejdet med og for din kundeklub, således at din virksomheds markedsføring får den succes og opmærksomhed, som du og dine kunder fortjener.

Giv os et kald allerede i dag – så kan du være igang med din egen Kunde2klub i morgen.