Medieplanlægning

Dine online kampagner fortjener at blive set af dine kunder. Vi identificerer dine kunders færden og optimerer dit mediamix

Når en virksomhed kontakter et mediebureau er det ofte med et ønske om indgående kendskab til potentielle kunders behov og præferencer, samt indsigt i de mest hensigtsmæssige kommunikationskanaler.

Med vores digitale fokus i Krono Digital har vi allerede den viden om brugernes færden og adfærd. Så istedet for at betale et traditionelt mediebureau en formue for at købe den samme medieplads til dig, som de har gjort de sidste 5 år, så kan vi skabe den synlighed på nettet, som du har behov for.

Det er en kendsgerning, at man med hjemmesiden har mulighed for at nå bredt ud. Dette kræver imidlertid, at hjemmesiden er synlig. Vi placerer altid din kommunikation præcis hvor dine brugere færdes. På den måde får du størst effekt af dine mediakroner.

I Krono Digital er vi overbeviste om, at markedsføring på nettet hænger tæt sammen med og er afhængig af teknologien bag. Ved hjælp af de nyeste online marketing teknologier kan vi kontinuerligt optimere dine kampagner og vælge de online medier, der performer bedst for dig. På den måde kan vi altid præsentere dig for positive resultater

Så kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed og hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe bedre online resultater.