Online marketing

Vi hjæler dig til at opnå markant bedre online resultater via en kontinuerlig fokus på optimering og effekt i din online marketing

Er du endnu ikke toptunet med din online marketing på nettet, så kan vi tilbyde dig at et marketing boost med maksimal synlighed. Vi fokuserer indsatsen på at identificere, hvor din målgruppe færdes, vurderer deres adfærd og laver budskaberne så du opnår et øget antal kunder til dine online forretningsområde.

Vi er specialister i online marketing og har en bred erfaring i hele online marketing mixet. Så uanset om dit behov er bred eksponering til masserne eller du har behov for at tiltrække en smal niche målgruppe, så tilbyde vi en høj kvalitet af full-service online marketing løsninger. Vi er naturligvis også specialister i alle de nye sociale sites som Facebook, LinkedIn og Twitter.

Vi baserer vores valg af marketing kanaler ud fra en fastlagt strategi baseret på et solidt datagrundlag, der bl.a. omfatter en analyse af Jeres formål, ønsker, målgrupper og marked.

Så vælger du at køre din online marketing gennem KRONO Digital, så tilbyder vi dig løsninger inden for Søgemaskine markedsføring, Affiliate marketing, Banner annoncering, e-mail marketing m.fl. –  men altid baseret på optimering og resultater.